KatterGisBort.no Rubrikkannonse Torg

Etter vert som KatterGisBort.no har blitt så populært, mange besøk og et mål om å få til et godt katte eier miljø på siden så er det nå duket for lansering av et rubrikkannonse torg.

Det fungerer slik at du klikker deg inn på linken over som heter ”KatterGisBort.no Rubrikkannonser” der du får muligheten til å søke igjennom annonser som allerede ligger ute, eller så kan du legge inn en annonse selv.

Når du legger inn en annonse selv så har du muligheten til å legge inn kontaktinformasjon, en beskrivelse av katten eller kattungene som søker nytt hjem og du kan laste opp hele 4 bilder av de skjønne dyrene dine.

For å unngå at folk misbruker rubrikkannonsetorget så har jeg lagt inn en liten kostnad på 9,99 kroner som betales via Paypal, Mastercard eller Visa. Da får du annonsen din listet i hele 30 dager, kun 30 dager da de fleste i denne perioden får gitt bort sin katt eller kattunger og slipper da selv å gå å slette annonsen.

Håper det blir tatt godt i mot og at du vil bruke rubrikkannonsetorget her! Har du spørsmål kan du ta det i kommentarfeltet under.

OPPDATERING: De 10 første som bruker rubrikkannonse delen vil også få en egen bloggpost om at de gir bort sin katt, for å få litt fortgang i det og at flest mulig får sett annonsen! 🙂

ZB6EKFKJ84EV

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.