Hva er et kattepensjonat?

Et kattepensjonat er et sted du kan levere fra deg katten din dersom du skal bort. Det er en fin måte å sørge for at din katt har det bra. De fleste kattepensjonater tar fra rundt 100 lappen i døgnet og oppover for oppholdet.

Katten får som regel et eget bur inne som den holdes i mesteparten av døgnet og blir luftet en eller flere ganger om dagen i åpne rom eller ute, med mye kos og leker som den kan gå litt løs på for å få ut energien sin. Det varierer selvfølgelig fra sted til sted hvor bra forholdene er. Så det kan være lurt å høre med venner, bekjente og familie om hvilke pensjonat i nærheten som er til å stole på og gir katten din et godt tilbud.

Du kan finne kattepensjonater på internett også, ved å søke på det på søkemotorene eller bruke andre internettkataloger for å slå opp hvem som driver det i nærheten der du bor.

Veldig mange allierer seg med naboer og passer hverandres katter, det kan fungere veldig bra om dere ikke skal på ferie eller reise samtidig. I storbyer som blant annet Oslo kan dette være litt vanskeligere siden man som regel ikke kjenner naboen like godt og da blir kattepensjonat eneste løsning.

Har du erfaringer fra kattepensjonater eller kan anbefale noen eller be folk holde seg unna noen pensjonater så skriv det gjerne i kommentarfeltet under så andre kan velge et godt pensjonat til sin katt på ved neste reise.

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *