3 kreative katte navn til din lille pus

Det er mange som ønsker å finne et katte navn som er litt beskrivende for katten. Derfor er det mange som venter litt med å gi kattungen sin et navn. Personligheten må utvikles, før du kan sette et passende navn. Andre velger derimot mer tradisjonelle kattenavn før den får vokst opp og vist sin personlighet.

Et kattenavn skal egentlig være litt karakteristisk i måten det sies. Det er for at katten skal lett kunne kjenne igjen at den blir kallet på. Du vil uansett kunne gi den et hvilket som helst navn og den skal kunne oppfatte at det er den du prater til.

Her har vi funnet frem til 3 kreative katte navn:

Liten katt?

Er katten din litt liten i størrelse så er det mange som velger å kalle den Lillegull om det er en jentekatt, eller Lillebror om det er en guttekatt.

Den mjauende katten skal hete:

Er katten din av den typen som hele tiden mjauer, nesten litt masete. Så passer det fint med Kurt eller Madonna, alt ettersom det er han eller hun katt.

IQ katten:

Er katte din over gjennomsnittet smart i å finne løsninger for å komme seg frem, åpne dører på kreativ måte eller sniker til seg mat? Da kan det være passende at katten heter Hermine eller Einstein.

6 kreative navn totalt. Håper du likte dem og kanskje ønsker å bruke dem selv.

Hvilket navn har din katt?

Skriv en kort kommentar nederst så kan vi kåre det beste katte navnet!

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

3 hendelser på “3 kreative katte navn til din lille pus”

  1. hei, min katt er veldig sløv og kosete. den heter Shaaban. han er oppkalt etter den gamle ceeperen til Fredrikstad! Shaaban liker veldig god å leke med små nøtter. runde ting eller tråer så… håper dere liker navnet! 🙂

  2. er det noen som leveringsklar kattunge?
    vi holle konatank holder til moss heslst i nærheten
    hankatt
    Rødfarget eller Flerfarger el stripper

    håper det er noe her inn da

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *