Bok anbefaling: Katter av Katrin Behrend

Boken ”Katter”  skrevet av Katrin Behrend er en veldig god oppslagsbok for alle som har eller vurderer å skaffe seg en katt.

Har du spørsmål og lurer på svar på dem så gir denne boken dette. Den omhandler temaer som helse, dressur, oppdragelse, daglig omsorg, anskaffelse, tilvenning, atferd og aktiviteter. Du finner flere aktiviteter som du og din katt kan finne på sammen for å få det til å bli en morsom opplevelse for beggge parter. Trenger du en oversikt over de vanligste rasene av katter så følger dette også med, som små portretter av de forskjellige katterasene.

Du kan få tak i boken her: https://kattensverden.no/bok-katter

Dette sier andre om boken Katter:

NyKattemor: Kort og konsis

Hvis du ønsker en hurtig og generell innføring i kattehold er dette boka for deg. Boka er også ypperlig for å hurtig finne fram til eventuelle spørsmål som kan dukke opp i hverdagen. I flere seksjoner er det listet opp “10 tips” innen flere sektorer. Deriblandt symptomer som kan indikere sykdom hos katten, og hva du må foreta deg i ditt tilfelle. Boka omfatter også kattunger, næring, tilpassing til nytt hjem og eventuell transport, og også tips om hvordan å aktivisere katten. En tynn bok med kraftig innhold. Fin som oppslagsbok for både erfaren og nybegynner. Jeg kommer til å ha denne boka lett tilgjengelig.

-Hentet fra Bokkilden.no

Du kan få tak i boken her: https://kattensverden.no/bok-katter

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *