Lønaas Kattepensjonat – for din katt!

Fakta om Lønaas Kattepensjonat.

Lønaas kattepensjonat hadde sine første gjester i 2003 og er et forholdsvis nytt pensjonat. I 2006 ble pensjonatet utvidet ytterligere. Lønaas pensjonat ligger på en gård og her er kattene ikke alene, fra store vinduer på rommene kan kattene følge med på alt det som skjer. Her er det nemlig hester, hunder, høner og kaniner i tillegg. Lønaas gir en ekte gårdsferie. I lyse trivelige lokaler er det plass til hele 38 katter, det er i tillegg et stort innendørs lufte rom. Her finnes også aktiviteter som klatrevegg, leker, klorebrett og muligheten til å få seg en ferie kamerat. Pensjonatet ligger landlig til på Hosle i Bærum.

Hva kan Lønaas Kattepensjonat tilby din katt?

Her på Lønaas blir kattene gitt mye oppmerksomhet og om en av kattene skulle blir syke og trenge veterinær, er det selvfølgelig tilgang på det. Det blir servert to måltider om dagen som vil gi kattene det de har behov for. Foret som blir brukt heter Eukanuba og er veldig bra. Om eieren ønsker å gi et annet for, gjøres så klart det. Det vil i tilegg bli servert kokt sei to ganger i uken. I tillegg til kost og losji kan Lønaas tilby pelsstell, klipping av klør, ormekur og annen ønskelig dyrepleie. Det blir stilt ett krav og det er at katten er blitt vaksinert i løpet av det siste året, så vi anbefaler å ta med vaksinasjonskort så dette kan registreres.

Priser på Lønaas Kattepensjonat.

Her på Lønaas finner du gode rimelige priser. Kost og losji for en katt koster 160 kroner pr dag, om man vil ha to katter på samme rom koster dette 240 kroner pr dag. Prisene er oppdatert fra 1. juni 2012.

Kontakt informasjon Lønaas Kattepensjonat

Telefon nummer: 67141885
Mobil nummer: 93425465

Besøks adresse:
Fredheimlia 63
1362 Hosle

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *