Om siden

Hei og velkommen til min lille internettplass om katter.

Jeg har startet denne bloggen fordi jeg ønsker å lage en komplett side med alt du trenger å vite om katteholdå godt og vondt. Det er ulemper og fordeler med alt og jeg prøver å belyse dem så du kan gjøre gode valg for ditt hjem og ditt kjæledyr.

Har også laget en underside for de dyrleger, klinikker og andre som driver med utstyr eller tjenester til katteeiere kan legge seg inn.

En annen underside som blir mye brukt er det gratis annonseringsplassen på siden der du kan legge inn annonser for katter som gis bort, disse vil dukke opp i kategorier og søk inne på den siden, samtidig som de får eksponering på alle de andre sidene i sidekolonnen, husk å ta med bildet av katten, det gir flest interessenter slik at du kan velge ut riktig familie som overtar katten.

Har du tips eller råd til oss på siden,ønsker å skrive for oss eller annonsere så send en epost til post (at) kattergisbort.no

Ha en riktig god tur videre på siden!

Mvh Brian

1 hendelser på “Om siden”

  1. Hei, jeg lurte på hvor dere holder til i Trondheim?
    Jeg fant bildet av katten Roy, som hadde gått ut i 3 år og lurte på om dere fortsatt har han? Hvis han er der, så er jeg veldig interessert i å “møte” han:)

    Jeg har flyttet til Tr.heim og er student, familien har 3 katter hjemme og jeg kan dessverre ikke ta med meg mine. Da blir ikke min hverdag det samme, så jeg er på jakt etter en katt som trenger meg.
    Jeg skjønte meg ikke helt på denne internettsiden, er det ikke flere annonser?

    Mvh Benedichte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.