Bøker om Katt

Her er en liste utvalgte bøker om katter, jeg omtaler de bøkene som jeg selv har gått til innkjøp av på bloggen etter å ha lest igjennom dem så jeg kan gi et godt innblikk i hvordan bøkene er.

Kattens Verden av Roger Tabor (Omtale fra Bokkilden)

Denne boka kan bidra til å gi deg økt forståelse av katten. Under seks hovedemner forklares 100 sentrale sider ved kattens liv, med enkle kryssreferanser til beslektede emner. Du lærer blant annet om kattens oppbygning og intellekt, adferd, kattehold og katteproblemer. Har register.

Kjøp boken her: https://kattensverden.no/kattens-verden

Min omtale kan leses her: https://kattensverden.no/2011/10/22/bokomtale-roger-tabor-kattens-verden/

Katter av Katrin Behrend (Omtale fra Bokkilden)

Katten er både kjælen og egenrådig. Den liker å ligge på fanget, og vil den være i fred, sier den klart fra om det. Dette er en ypperlig oppslagsbok for alle som allerede har eller vurderer å anskaffe katt. Boka gir råd og svar på de fleste spørsmål i forbindelse med anskaffelse og tilvenning, fôring, atferd og aktivitet, forplantning og helse, dressur, oppdragelse og den daglige omsorg for det nye familiemedlemmet. I boka finnes det også forslag til lek og moro for å aktivisere katten. Også portretter av de vanligste rasekattene er tatt med.

Kjøp boken her: https://kattensverden.no/bok-katter

Min omtale kan leses her: https://kattensverden.no/2011/01/21/bok-anbefaling-katter-av-katrin-behrend/

Innekatter av Gabriele Linke-Grün (Omtale fra Bokkilden)

Innekatter er en ypperlig oppslagsbok for alle eiere av katter og alle som vurderer å skaffe seg en kjærlig og litt egenrådig samboer. I boken gis det svar på de fleste spørsmål om atferd, kroppsspråk, fôring og aktiviteter. I boken finnes det også forslag til lek og moro for å aktivisere innekatten. Også portretter av de vanligste rasekattene er tatt med.

Kjøp boken her: https://kattensverden.no/innekatter-bok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.