Om siden

KatterGisBort.no ble til ved en tilfeldighet.

Min daværende samboer skulle få seg katt og med min interesse for hjemmesider så ble det til å lage en side om katter. Da ble jeg påtvunget å lære litt om katter, det er jo viktig å lære det en kan om et nytt husdyr.

For å skape en nettside som ble mye besøkt, tok jeg et dykk inn i hva folk søkte etter på internett. Strofen “katter gis bort” var en av de mest søkte, samtidig som det ikke var så stor konkurranse for å dukke opp høyt i søkemotorene. Derfor ble siden hetende dette, dessverre.

I min uvitenhet så er det ikke veldig populært å gi bort katter. Noe jeg fikk erfare på sosiale medier og andre steder. Siden var allerede etablert og det er vanskelig å gi fra seg et domene som en har jobbet så mye med.

Så fokuset her blir å fronte at det skal koste penger å gi bort en katt til en ny familie. Ikke fordi en skal være grisk, men fordi katten fortjener noen som er villig til å legge litt i det. En liten kost på noen hundrelapper er ingenting om du skal ha en katt. Kattehold koster masse penger, noe ikke alle er klar over. Sterilisering, dyrlege, vaksinering, mat og annet utstyr som er nødvendig er noe av det hele.

Beklageligvis heter derfor siden nettopp “katter gis bort”, men skal bruke det som en plattform for å informere om hvorfor kattene ikke bør gis bort. Tar gjerne imot gjesteinnlegg her også. Så har du noen ord om emnet eller annen fakta som katteeiere bør få med seg så er det bare å ta kontakt.