Karikatur av din katt?

karikatur

Jeg har en venn som er interessert i å få litt oppdrag på karikatur tegninger. Så om du ønsker å få en karikatur av din katt/kjæledyr så har du nå muligheten. Han fant ingen karikaturer av katter akkuratt nå men en hund:

Han tenkte at dette ikke skulle være så dyrt for leserne her så vi satte prisen til 99,- NOK for de første 10 som bestiller, så får vi se hvor mange det blir. Og karikaturen vil være ferdig på ca 7 dager.

Så om du har lyst på en karikatur av ditt kjæledyr eller katt klikk på “Buy Now” knappen under så får du instruksjoner på hvordan du kan betale (via Paypal eller visakort) og hvor du kan sende inn bilde av katten din så han får noe å jobbe ut ifra.

Vi håper dere blir fornøyde!

Kun 99,-

Ingen produkter å finne.

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *