Bokomtale: Roger Tabor – Kattens Verden

Illustrasjonsfoto av boken Kattens Verden
Kattens Verden av Roger Tabor

Jeg går til innkjøp av stadig flere bøker om katter. Denne gangen var det boken til forfatteren Roger Tabor, Kattens Verden, som gikk under lupen.

Les mer om boken her: https://kattensverden.no/kattens-verden

I boken får du en grundig forståelse av hva en katt er, hvorfor den gjør de forskjellige tingene som den gjør og hva du kan gjøre for å unngå problemer som en katt kan skape hjemme hos deg.

Boken er delt opp i 6 forskjellige hovedtema. Disse er Katten, Et katteliv, Kattefamilier, Adferd, Kattehold og Katteproblemer. Igjen er de delt inn i 10 – 25 underkategorier som går over 1 til 2 sider hver med bilder og illustrasjoner. Totalt 100 sentrale sider ved kattens liv.

Du får altså en god innføring i det og ha og hvordan behandle en katt. Anbefaler den til alle dere der ute som er førstegangs katteeiere eller om dere har hatt katt en stund. For boken gir deg svar på nesten alt som du lurer på.

Om du ønsker en oppslagsbok eller en lettlest bok med mye bilder og illustrasjoner er den perfekt. Er det noe du lurer på så gå til innholdsfortegnelsen og finn frem til temaet. Så tar det deg maks 10 minutter å lese 2-4 paragrafer om det du lurer på og har mest sannsynlig funnet frem til et svar, eller kommet godt på vei.

Hva er din mening om boken? Skriv gjerne en kort tilbakemelding om hva du syntes i kommentarfeltet under.

Les mer om boken her: https://kattensverden.no/kattens-verden

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 hendelser på “Bokomtale: Roger Tabor – Kattens Verden”

 1. flott om tale, har hatt boken en stund selv

  har flere bøker men denne er flittig brukt av minstemann i huset når han har hatt spørsmål.

  kan også anbefale “katter helse stell og trivsel” av andrew edney

  1. Hei Elisabeth! Velkommen til bloggen! 🙂

   Har ikke hørt om den boken før, men skal se om jeg finner den neste gang jeg er i bokhandelen. Bra Kattens Verden har vært til god hjelp, syns den selv er nyttig som oppslagsverk. Eller for å lære noe nytt.

   Ha en riktig god natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.