NYHET: KatterGisBort.no blir til KattensVerden.no

Kattensverden.no er lansert

Hvorfor får siden nytt navn?

Langt tilbake i tid, nærmere 10 år, så var grunnen til å velge navn på siden enkel. Det var mange som søkte etter strofen “katter gis bort” og valget falt på dette. Noe som fungerte helt ok i starten av sidens begynnelse.

Tilbakemeldingene på Sosiale medier, på epost og i kommentarer var at det er feil å gi bort katter. Noe jeg er helt enig i. Så jeg skiftet fokuset bort fra dette på selve siden og skrev litt om hvorfor en bør selge katten sin i stedet for å gi denne bort. Noe som ikke hjalp på tilbakemeldingene, siden mange ikke leste dette, men så kun på navnet.

Nye tider

Så med det unna, så kan jeg stolt presentere et litt friskere design på KattensVerden.no. Nytt navn er endelig på plass etter å ha fått kjøpt det, satt opp en kopi av siden og videresendt alt fra den forrige siden så folk finner de artiklene om katter som de kjenner til. Google skal selvfølgelig også være med og har blitt varslet om flyttingen. Ikke bare bare å flytte en side uten å potensielt miste alle leserne.

Veien videre

Ved å høre på leserne mine så har altså dette endelig kommet på plass, etter å ha vært i tankene i lang tid.

Så er i hvertfall ikke denne siden noen pådriver for at katter skal gis bort lengre. 🙂

Det gjenstår å se om folk fortsatt kommer til å besøke siden.

Videre så skal også Facebook siden bort, da det er en ny på trappene, siden facebook ikke endrer navnet på siden, så for å få bort /kattergisbort og endre det til /kattensverden måtte det ny side på plass. Om noen vet en god måte å få alle med seg til denne så si gjerne i fra!

I mellomtiden kan du godt gå å like den nye Facebook siden som du finner her https://www.facebook.com/kattensverdenno/

Håper du liker det nye designet og si ifra om det skulle være noen feil på siden, eller poster og artikler som du ikke får tilgang til lengre.

Ser frem til en ny tid på dette domenet 🙂

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.