Katteforsikring – Godt å ha for pus

velizar-ivanov-lz_VB9yEc_c-unsplash

Det er mange som har kommet til veterinæren kun for å få en beskjed om at dette kommer til å bli veldig dyrt. Operasjoner og behandling for våre kjære små katter er ikke blitt veldig billig og jeg regner ikke med at det blir noe rimeligere i tiden fremover.

Derfor er det smart å ha en forsikring på katten, selv om det koster litt penger nå så kan det fort være mye penger spart om uhellet er ute, og du vet at du får behandlet pus.

Katteforsikring eller dyreforsikring fungerer som alle andre forsikringer. Det er forskjellige risikoer på hvor du bor og hvilken type katt du har. Men den vil dekke forskjellige veterinærutgifter, medisiner og annet som tilkommer ved en operasjon, ulykke eller sykdom. Her er det veldig viktig å se igjennom flere katteforsikringer for å være på den sikre siden at den dekker det du ønsker, mye som står med liten skrift.

Du finner mange leverandørere på katt og kjæledyrforsikring på nett, eller hos din faste forsikringsselskap. Det er gjerne noen skjema som skal fylles ut, samt en godkjenning. Kan være det må sendes inn litt papirer og slikt for katten, spesielt om det har vært tidligere skade eller at det er en spesiell rase som de vil vite mer om.

Når alt er godkjent så kan man vite at om uhellet er ute så er det i hvertfall ikke øknomien det står på!

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.