BERGHEIMS KATTEPENSJONAT

Fakta om Bergheims Kattepensjonat

Dette fargerike kattepensjonatet ligger I Buskerud nærmere bestemt på Nakkerud i Tyristrand. Det ligger landlig til ved Tyrifjorden. Dette er et velorganisert og godt likt kattepensjonat som ble etablert helt tilbake i 1987. Dette pensjonatet er åpent hele året og er et offentlig godkjent kattepensjonat som er underlagt en årlig inspeksjon av Dyrevernnemnda. Bergheims Kattepensjonat har til og med vært på Norge Rundt, dette skjedde i 2006.

Hva kan Bergheims Kattepensjonat tilby din katt?

Her på Bergheims Kattepensjonat i flotte omgivelser tilbyr vi din katt et flott opphold i et eget hus kun for katter. I tillegg til inne rommene er det en stor utendørs gård hvor kattene kan utforske og leke fritt, her finner kattene også fred og ro selvfølgelig. Det tilbys også en variert og god meny, det er viktig for kattene at de har et godt kosthold. Dyrene er i hovedfokus og det blir lagt stor vekt på stell og renhold. Det er daglig sosial aktivitet med kattene og alle kattene som er her bor i et unikt fellesskap.

Priser på Bergheims Kattepensjonat

Her på Bergheims kattepensjonat har det alltid vært overkommelige priser. Her koster hvert påbegynt døgn 160 kroner for en katt. Det er viktig å vite at siden Bergheims ikke har uendelig med plass, må hvert reserverte døgn, betales for. Om katten eksempelvis hentes før avtalt dag, må eier betale for det resterende døgnet. På Bergheims kattepensjonat serveres det frokost kl 07.00 bestående av kokt sei, variert utvalg av boksmat eller oppmalt kjøttdeig. Det serveres lunsj kl 12.00 bestående av Tunfisk, rømme, melk med eggeplomme, til slutt blir det servert kveldsmat bestående av det samme som frokost. Ellers vill tørrfor stå fremme hele tiden.

Kontakt informasjon

Telefon nummer. 32 13 93 49.

Adresse:
Bergheims Kattepensjonat
Nakkerud
3533 Tyristrand

Relaterte innlegg - les mer:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.